Wyroby piekarniczo-cukiernicze - Marek Holisz - Żywiec

Adres: Jana 26A, 34-300 Żywiec, Polska.

Specjalności: Piekarnia.
Inne ważne informacje: Dostawa, Dostawa tego samego dnia, Karty debetowe, Usługa płatności mobilnych NFC, Karty kredytowe.
Opinie: Ta firma ma 1 recenzji na Google My Business.
Średnia opinia: 1/5.

Lokalizacja Wyroby piekarniczo-cukiernicze - Marek Holisz

Wyroby piekarniczo-cukiernicze - Marek Holisz Jana 26A, 34-300 Żywiec, Polska

Wyroby piekarniczo-cukiernicze Marek Holisz to piekarnia, której lokalizacja znajduje się w Żywcu przy adresie Jana 26A, 34-300 Żywiec, Polska. Firma ta oferuje szeroki wachlarz produktów piekarniczych oraz usługi dostawy, w tym dostawy tego samego dnia.

Specjalnością Mareka Holisza jest produkcja pieczywa, dlatego jeśli szukasz wysokiej jakości pieczywa tradycyjnego, to tutaj jesteś w dobrym miejscu. Firma przyjmuje różne formy płatności, w tym karty debetowe, karty kredytowe oraz usługi płatności mobilnych NFC.

Na stronie Google My Business firma ma 1 recenzję i średnia ocena wynosi 1/5. Z tych informacji widać, że klientów mogą rozczarowywać pewne aspekty obsługi lub jakości produktów, ale należy pamiętać, że każda ocena jest subiektywna i niektóre opinie mogą być wyjątkami.

Inne ważne informacje dotyczące Marek Holisz to dostępność usług dostawy i możliwość zamówienia pieczywa tego samego dnia. Dodatkowo, firma akceptuje różne metody płatności, co ułatwia transakcje dla klientów.

W związku z powyższym, jeśli szukasz piekarni oferującej szeroki wybór produktów piekarniczych i usług dostawy, to Wyroby piekarniczo-cukiernicze Marek Holisz mogą być dobrą opcją. Firma znajduje się w zrucznej lokalizacji w Żywcu i oferuje wiele metod płatności, dlatego zalecamy odwiedzenie ich strony internetowej i złożenie zamówienia.

Recenzje dla Wyroby piekarniczo-cukiernicze - Marek Holisz

Wyroby piekarniczo-cukiernicze - Marek Holisz - Żywiec
Agnieszka Pieronek
1/5

Obsługa pozostawia wiele do życzenia. Pani blondynka chcąc kupić kilogram ciasta ma problem do klienta, że nie ma do czego tego kilograma włożyć. Ponadto ciasto ważone jest (bez tarowania) z pudełkiem. Sposób w jaki mówi do klienta powinien się zmienić, bo unoszenie głosu na kogoś, kto przychodzi do piekarni dać zarobić jest nie na miejscu. Polecałabym zastanowienie się nad zmianą personelu.

Go up