Punto Pizza - Warszawa

Adres: Aleja Komisji Edukacji Narodowej 21, 02-797 Warszawa, Polska.
Telefon: 224463586.
Strona internetowa: pizzapunto.pl.
Specjalności: Kuchnia włoska.

Opinie: Ta firma ma 656 recenzji na Google My Business.
Średnia opinia: 4.6/5.

Lokalizacja Punto Pizza

Pizzeria Punto to restauracja specjalizująca się w kuchni włoskiej, zlokalizowana przy Aleja Komisji Edukacji Narodowej 21, 02-797 Warszawa, Polska. Możesz skontaktować się z nimi pod numerem telefonu 224463586 lub odwiedzić ich stronę internetową pizzapunto.pl.

Ta restauracja cieszy się doskonałą reputacją, posiadając aż 656 recenzji na Google My Business. Średnia ocena wynosi imponujące 4.6/5, co świadczy o wysokiej jakości serwowanych potraw.

Pizzeria Punto oferuje autentyczne dania włoskie przygotowywane z najwyższej jakości składników. Ich menu zawiera szeroki wybór pizzy, makaronów, sałatek i innych tradycyjnych dań kuchni włoskiej. Obsługa jest przyjazna i profesjonalna, co sprawia, że każda wizyta jest niezapomnianym doświadczeniem kulinarne.

Jeśli jesteś miłośnikiem kuchni włoskiej lub po prostu chcesz spróbować czegoś nowego i wyjątkowego, Pizzeria Punto jest idealnym miejscem dla Ciebie. Zachęcamy do odwiedzenia ich strony internetowej i zarezerwowania stolika na smakowitą podróż do Italii bez wychodzenia z Warszawy!

Recenzje dla Punto Pizza

Punto Pizza - Warszawa
Katarzyna Morganti
5/5

Przechodziłam wielokrotnie i zawsze sporo ludzi. Postanowiłam sprawdzić 🙂 Pizza bardzo dobra (kojarzy mi się z pizzą jedzoną w Rzymie), lemoniada pycha, szkoda tylko, że letnia zamiast zimnej. Najgorzej wypadł chleb czosnkowy. Niestety czosnku bardzo mało 🙁 Obsługa na czas, nie narzucają się więc super. Wrócę.

Punto Pizza - Warszawa
Sandra Grigoruk
5/5

Byłam w tym miejscu niejednokrotnie i nie zawiodłam się ani razu. Jedzenie przepyszne, a obsługa przemiła. Czuć klimat prawdziwej włoskiej rodzinnej knajpki. Lokal wygląda niepozornie, lecz nie wszystko złoto co się swieci… przychodzimy zjeść i miło spędzić czas, a w tym miejscu jest to gwarantowane. Polecam bardzo!

Punto Pizza - Warszawa
Karol Kamiński
5/5

Mega dobra pizza i bardzo miła obsługa. Oryginalne smaku pizzy i ciasto to absolutny warszawski top.

Na minus biedne wnętrze lokalu. Zdecydowanie przydałoby się odświeżenie i remont. Chociaż z drugiej strony, ma to swój klimat.

Większy wybór piw, w tym kraftowych byłby również mile widziany 😉

Punto Pizza - Warszawa
Agata Klusek
5/5

Dlaczego my tu wcześniej nie dotarliśmy 😉 Disclaimer do oceny: to osiedlowa knajpka więc te 5 gwiazdek dotyczy tej kategorii - bardzo dobre aglio oglio (zgadzam się z poprzednimi opiniami - mała porcja - za mała - to jest makaron z czosnkiem heloł !!! makaronu powinno być sporo i już! Pyszna pizza z ziemniakami, fajne ciasto, jakościowa pancetta, przypieczony rozmaryn. Dobre Tiramisu mimo tego, że w słoiczku :). Domowe białe wino na plus - rachunek 135 pln (oswajamy się z tymi cenami ;). Świetna obsługa - uśmiechnięta, kompetentna dziewczyna sprawiła, że to był naprawdę miły i smaczny wie

Punto Pizza - Warszawa
M C
4/5

Pizza przepyszna, smak zawsze idealny, nigdy nas nie zawiód, piwo z nalewka i butelki Zwierzyniec i Perła. Obsługa mega poprawa, uśmiechają się, zagadują, pizzamistrzowie śmieszni, uprzejmi. Pizza 5/5*, obsługa 10/10*. Szkoda że wnętrze bardziej nawiązuje do rzeźni / sklepu mięsnego, niż włoskiego klimatu, ogródek w sezonie super, brakuje zakazu palenia.

Punto Pizza - Warszawa
Natka Wągrodzka
5/5

Pizza w stylu rzymskim - przepyszna, pasty robione przez samą właścicielkę również wyśmienite :)) , a do tego przemiła obsługa. I jeden z lepszych chłodników w wwa!! Zdecydowanie polecam

Punto Pizza - Warszawa
Przemek Gawronski
1/5

Zamówiłem pizze tono na wynos, ale poprosiłem bez majonezu. Odbierając pudełko z pizzą poprosiłem o sos do pizzy, za który okazało się, że mam dopłacić 2zł. Pytam czy może być w zamian za majonez, z którego zrezygnowałem, dostajem odp: tak nie robimy

Punto Pizza - Warszawa
Rav Szymański
5/5

I to jest pizza taka jaka powinna być 😉 chrupiące brzegi, soczysty i wyrazisty środek. Do tego oliwa z czosnkiem, litry Tabasco, i można odrzyć 😉 poziom trzyma cały czas a jadłem w dość sporym odstępie czasu ️

Go up