Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz - Zarszyn

Adres: Wschodnia 26, 38-530 Zarszyn, Polska.
Telefon: 134670096.
Strona internetowa: piekarniamikosz.pl.
Specjalności: Piekarnia, Urządzenia piekarskie, Cukiernia francuska, Ciasta i tarty, Piekarnia hurtowa.
Inne ważne informacje: Zakupy stacjonarne, Dostawa, Na miejscu, Dostawa tego samego dnia, Wejście dostępne dla osób na wózkach, Karty debetowe, Karty kredytowe, Usługa płatności mobilnych NFC, Karty kredytowe.
Opinie: Ta firma ma 80 recenzji na Google My Business.
Średnia opinia: 4.1/5.

Lokalizacja Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz jest znaną piekarnią, która znajduje się w Zarszynie, w Polsce, przy adresie Wschodnia 26, 38-530 Zarszyn. Można je kontaktować pod numerem telefonu 134670096 lub odwiedzić ich stronę internetową: piekarniamikosz.pl.

Ta piekarnia specjalizuje się w pieczeniu chleba, produkcji urządzeń piekarskich, cukierni francuskiej, ciastach i tartach, a także w hurtowym dostarczaniu pieczywa. Mają również możliwość zakupu na miejscu, dostawy do domu oraz szybkiej dostawy tego samego dnia. Ich lokal jest dostępny dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich i przyjmują karty debetowe, kredytowe oraz oferują usługę płatności mobilnych NFC.

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz ma bardzo pozytywne opinie na Google My Business, gdzie otrzymali średnią ocenę 4.1/5 na bazie 80 recenzji. Klienci chwalą tutaj smaczne i świeże pieczywo, dobrą jakość usług oraz przyjazny personel.

Jeśli szukasz piekarni oferującej szeroki wybór pieczywa i usług piekarskich, to Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz jest idealnym wyborem. Zalecamy zapoznanie się z ich ofertą na stronie internetowej i skorzystanie z możliwości zamówienia online lub zakupu na miejscu. Polecamy również sprawdzenie ich recenzji, aby zobaczyć, czym się zajmują i dlaczego są tak popularne wśród klientów.

Recenzje dla Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz - Zarszyn
Dariusz Sieczkowski
5/5

Bardzo dobrej jakości pieczywo. Szczególnie w porównaniu do tego dostępnego na północy kraju. Trzyma niezmienny poziom od lat. Mieszanki ciasteczek zrobiły furorę wśród moich znajomych w Bydgoszczy.

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz - Zarszyn
Krzysztof Szczęsny
1/5

Dzisiaj zakupiony chleb zwykły
miał dodatek w postaci -
" gumy do żucia"
Przyklejona na spodzie chleba.
Jutro oczywiście towar dostarczę do wglądu.
Niech zobaczą co sprzedają.

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz - Zarszyn
Dominik T
5/5

Najlepsze pieczywo i ogromny wybór słodkich jak i słonnych przekąsek

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz - Zarszyn
Wędrowiec Bieszczadzki
1/5

Piekarnia "MIKOSZ" zmonopolizowała Bieszczady chlebem, który jest marnej jakości, a do tego opis na etykietach pozostawia wiele do życzenia.
Dla przykładu "CHLEB ŻYTNI NA NATURALNYM ZAKWASIE" mami klientów hasłem, że on jest na zakwasie, a w rzeczywistości zakwasu jest tyle co przysłowiowy kot napłakał. Chleb jest na drożdżach. Mąka żytnia też pozostawia wiele do życzenia, a po spożyciu człek składnia się do przekonania, że większość jest mąki pszennej.

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz - Zarszyn
Jakub
1/5

Sklep na dodatek w w piekarni a brak niektórego pieczywa a w sobotę o godzinie 12 to można kupić tylko zwykły chleb.

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz - Zarszyn
Dominik
4/5

Fajnie mieć piekarnie blisko domu. Dodatkowo mogę kupić wieczorem chleb który kupiłbym jutro w sklepie.
Wafle smakują jak u mamy.
Polecam też ciasto ? gruszkowe (słodkie ale dobre).

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz - Zarszyn
Kuba Ostrowski
3/5

Jak chcesz rano kupić świeże pieczywo to udaj się do sklepu bo sklep firmowy piekarni czynny od godz.14 Pieczywo przeciętnej jakości.

Piekarnia Mikosz s.c. Agnieszka i Marek Mikosz - Zarszyn
Aniol Bieszczadzki
1/5

Piekarnia produkuje np. "CHLEB ŻYTNI NA NATURALNYM ZAKWASIE".
W chlebie mąki żytniej jest zaledwie 44%, a do tego chleb jest wypiekany na drożdżach. Wszystko to wynika z etykiety.
To jest wprowadzanie w błąd konsumentów. Chyba większość, wybierając ten chleb w oparciu o nazwę, uważa, że jest w nim zdecydowana większość mąki żytniej, o ile nie jest w całości żytni. W przeciwnym razie jest to chleb mieszany.
Po drugie, głównym czynnikiem wzrostu są drożdże, a nie zakwas.
Cała nazwa jest chwytem marketingowym i ma niewiele wspólnego z prawdą.
To tak jakby przykleić znaczek Mercedesa na Maluchu, a w środku łatkę skórzaną, i napisać: "Mały mercedes ze skórzaną tapicerką.".

Go up