DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE - Warszawa

Adres: Dzwonnicza 3, 02-784 Warszawa, Polska.
Telefon: 536836699.
Strona internetowa: instagram.com.
Specjalności: Piekarnia.
Inne ważne informacje: Zakupy stacjonarne, Wejście dostępne dla osób na wózkach, Parking dostępny dla osób na wózkach, Karty debetowe, Karty kredytowe, Usługa płatności mobilnych NFC, Karty kredytowe.
Opinie: Ta firma ma 60 recenzji na Google My Business.
Średnia opinia: 4.3/5.

Lokalizacja DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE

Dobry Chleb Na Zakwasie to piekarnia, która znajduje się w Warszawie, przy adresie Dzwonnicza 3, 02-784. Jest ona znana ze swojej wysokiej jakości pieczywa i specjalności w chlebach na zakwasie.

Piekarnia oferuje zakupy stacjonarne oraz jest dostępna dla osób na wózkach. Dysponuje parkingiem dla osób z ograniczoną mobilnością, przyjmuje karty debetowe i kredytowe, oraz umożliwia płatności mobilne NFC.

Dobry Chleb Na Zakwasie ma 60 recenzji na Google My Business, co świadczy o dużym zaufaniu i satysfakcji klientów. Średnia ocena tej firmy wynosi 4.3/5, co jest wybitnym wynikiem.

Wśród specjalności piekarni znajduje się chleb na zakwasie, który jest wyrabiany z tradycyjnych metod i naturalnych składników. Chleb ten ma wyrazisty smak i aromat, dzięki czemu jest bardzo popularny wśród miłośników pieczywa.

Inne produkty oferowane przez Dobry Chleb Na Zakwasie to bułki, ciasta, torty oraz inne wyroby piekarskie. Wszystkie produkty są wyrabiane z najwyższej jakości składników i odznaczają się smakiem i delikatnością.

Piekarnia oferuje również usługi cateringowe, co czyni ją idealnym wyborem dla organizacji imprez i uroczystości. Można z nich zamówić wyroby piekarskie na miarę, dostosowane do indywidualnych potrzeb i upodobań.

Jeśli szukasz piekarni, która oferuje wysoką jakość produktów i usług, to Dobry Chleb Na Zakwasie jest idealnym wyborem. Zalecamy zapoznanie się z ich ofertą oraz kontakt z nimi przez stronę internetową lub telefon.

Poniżej znajduje się pełny opis firmy w formacie

Recenzje dla DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE

DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE - Warszawa
Daria Szewczak
2/5

Zdecydowanie jakość nie idzie w parze z ceną (18 zł), która jest zawrotna. Poprosiłam o chleb razowy, żytni a dostałam pieczywo, które w smaku przypomina najgorszy sort z marketu na drożdżach z otrębami. Pieczywo suche, totalnie nie w stylu żytniego razowego. Co jeszcze zwróciło moją uwagę to fakt, że pieczywo było białe (?!) Zdecydowanie odradzam to miejsce, jeżeli szukać dobrej jakości pieczywa.

DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE - Warszawa
Jacek
2/5

Rogal z budyniem to najlepsze smakowo i jakościowo - jedynie mógłby być trochę większy.
Bagietka dobra, ale mogłaby być trochę bardziej słona. Obok rogala to najlepszy produkt. Chleb, który był specjałem piekarza dość przeciętny, smakuje jak odpiekana buła i wydaje się, że był robiony z dodatkiem drożdży.
Ciabatta nie była żadną ciabattą i obok ciabatty nawet nie stała. W zasadzie niewiadomo co to było. Bardzo niesmaczne.
Bułka z oliwą to totalne nieporozumienie. Najgorszy produkt w ofercie. Bułka surowa w środku, blada, nieapetyczna i obrzydliwa w smaku.
Jakiś potencjał w tej piekarni jest, ale z pewnością nie można powiedzieć, że jest tam "Dobry chleb na zakwasie". Cenowo jest to nieakceptowalny poziom. Ceny są jedne z wyższych w Warszawie.

DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE - Warszawa
M I
2/5

Robiłam zakupy w tej piekarni 4 razy w ciągu 2 lat zanim napisałam opinię. Za każdym razem byłam zawiedziona - to był najgorszy i najdroższy chleb rzemieślniczy jaki jadłam. Żytni nie smakował nawet jakby był na zakwasie, tylko na drożdżach. Szkoda, bo obsługa jest bardzo miła i przyjazna, ale niestety już tu nie wrócę.

DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE - Warszawa
Ewelina Grygier - Music and Ethnomusicology
5/5

Bardzo smaczne pieczywo bezglutenowe! Długo zachowuje świeżość. Do tej niedawno odkrytej piekarni powracam regularnie

DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE - Warszawa
melaoplutek
2/5

Jest takie powiedzenie że towar jest wart tyle ile ktoś za niego zapłaci. Zapłaciłam prawie 40 zł za średniej wielkości chlebek i jakiś rogalik, które nie rzucają na kolana tak aby chcieć kupić je ponownie. Rzemieślnicze produkty z samej zasady są znacznie droższe i z tym się człowiek liczy ale jednak chleb o wartości śniadania w restauracji to bardzo duża przesada.

DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE - Warszawa
Julia Klatkowska
1/5

Rogalik z "nadzieniem serowym" kosztował mnie aż 7 zł, myślałam że jeżeli ma taką cenie i wygląda dobrze to będzie smaczny i nadziany po brzegi... Kiedy ugryzłam rogalika okazało się że jest to zwykła nie słodka drożdżowa buła w której nadzienia nie było prawie w ogóle!

DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE - Warszawa
Sara Pijanowska
5/5

Moje faworytki to bułki zakręcone. Z pewnością najlepsze bułeczki jakie w życiu jadłam! Smak i zapach prawdziwego pieczywa! Dodam, że zachowują świeżość nawet przez 3 dni! Są wciąż chrupkie a nie gliniane miękkie buły! Polecam piekarnie ponieważ chleby są przygotowane nie tylko z myślą o smakoszach, ale również wymagających klientów, którzy powinni być na specjalnej diecie. Większość pieczywa ma niskie ig. Nie trzeba jeść samych ciężkich razowych chlebów by mieć niski cukier. Tu białe pieczywo ma niskie IG! Polecam chleb owsiany. Prawdziwy sztos! Bułki są idealne również dla osób z SIBO! Na koniec dodam, że tylko tu można kupić żytnią bułkę tartą! Polecam

DOBRY CHLEB NA ZAKWASIE - Warszawa
Maria Paśko
5/5

Moja ulubiona piekarnia. Pyszny, zdrowy chleb i drożdżówki plus możliwość zamawiania świeżego ciasta na pizzę ?❤️

Go up